Privatna Gimnazija Marul, Vodnikova 12, 10000 Zagreb
Tel: 01 / 4877-800   Fax: 01 / 4877-808   Mob: 095 4877 235
E-mail: vjavor@gimnazijamarul.hr

Osnivač Gimnazije Marul – CENTAR ZA STRANE JEZIKE VODNIKOVA®, ZAGREB

 

 

 

Zašto MARUL

Ako birate gimnaziju, neka to bude privatna gimnazija MARUL!

Vaše dijete uskoro završava osmi razred i vjerojatno je vaša najveća briga ovih dana upis Vašeg djeteta u gimnaziju koja najbolje odgovara njegovim sposobnostima i sklonostima i koja će mu pružiti optimalne mogućnosti za nastavak školovanja.

Naši edukacijski principi temelje se na modernoj edukacijskoj praksi, obrazovanju cjelovitog bića, ne samo intelekta nego i kultiviranja vrlo važnih ljudskih sposobnosti – inicijative i kreativnosti.

S ciljem razvoja svestrane ličnosti spremne za izazove budućnosti, obrazovni programi u gimnaziji MARUL, koje provode iskusni i stručni profesori, uključuju:

 • profesionalno izvođenje nastavnog plana i programa
 • posebna pozornost svjetskim jezicima i njihovim kulturama
 • iskusni i kvalificirani profesori
 • kreativni pristup nastavi i poticanje kreativnog mišljenja i izražavanja
 • interaktivne metode učenja i poučavanja
 • primjena suvremene informatičke tehnologije u nastavi
 • e-Dnevnik
 • individualizirani pristup učenicima
 • učenje o tehnikama učenja i lakšeg zapamćivanja
 • svakodnevna pomoć u učenju i stalni mentorski nadzor
 • terenska i projektna nastava
 • mala razredna odjeljenja
 • cjelodnevni boravak uz topli obrok u školi
 • susreti i druženja s poznatim stručnjacima iz raznih područja djelatnosti

Ukratko o

PREDMETIMA

ZAŠTITA OSOBNIH PODATKA
Voditelj obrade: Gimnazija Marul, Zagreb, Vodnikova 12
U postupku obrade osobnih podataka i zaštite pojedinca u pogledu obrade osobnih podataka i pravila povezanih sa slobodnim kretanjem osobnih podataka Gimnazija Marul (u daljnjem tekstu: Gimnazija), Voditelj obrade obveznik je primjene Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679 (dalje u tekstu: Opća uredba).
Osobne podatke Gimnazija Marul obrađuje zakonito, pošteno i transparentno.
Obrađuju se samo primjereni i relevantni osobni podatci, i to isključivo u posebne, izričite i zakonite svrhe te se dalje ne obrađuju na način koji nije u skladu s tim svrhama.
Osobni podatci koje Gimnazija obrađuje jesu točni te se po potrebi ažuriraju. Osobni podatci koji nisu točni bez odlaganja se brišu ili ispravljaju.
Gimnazija Marul osobne podatke obrađuje isključivo na način kojim se osigurava odgovarajuća sigurnost osobnih podataka, uključujući zaštitu od neovlaštene ili nezakonite obrade te od slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja primjenom odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera.
Vaše podatke štitimo:
– implementacijom pseudonimizacije baze podatka kad god je to moguće,
– korištenjem sigurnih metoda prilikom obrade Vaših osobnih podatka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa. primjenom suvremenih metoda zaštite i kontrole pristupa podatkovnim resursima koji sadrže osobne podatke,
– kontinuiranim nadzorom nad svim resursima koji se koriste za obradu osobnih podatka.
Sve podatke štitimo u skladu sa Općom uredbom o zaštiti osobnih podatka i Zakonom od provedbi opće uredbe o zaštiti podatka (NN 42/2018.)
Gimnazija Marul osobne podatke čuva samo onoliko dugo koliko je potrebno u svrhe radi kojih se osobni podatci obrađuju. Iznimno, osobni podatci mogu se pohraniti i na dulja razdoblja, ali samo ako će se oni obrađivati isključivo u svrhe arhiviranja u javnom interesu, u svrhe znanstvenog ili povijesnog istraživanja ili u statističke svrhe.
Službenik za zaštitu osobnih podataka
kontakt: vodnikova@vodnikova.hr
tel. 01 4877-800
Podijeli: