Privatna Gimnazija Marul, Vodnikova 12, 10000 Zagreb
Tel: 01/4877-814 Fax: 01/4877-808
Mob:
095/4877-235 ili 098/211-269
E-mail: marul@gimnazijamarul.hr

Zaštita osobnih podataka

Voditelj obrade: Gimnazija Marul, Zagreb, Vodnikova 12
U postupku obrade osobnih podataka i zaštite pojedinca u pogledu obrade osobnih podataka i pravila povezanih sa slobodnim kretanjem osobnih podataka Gimnazija Marul (u daljnjem tekstu: Gimnazija), Voditelj obrade obveznik je primjene Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679 (dalje u tekstu: Opća uredba).
Osobne podatke Gimnazija Marul obrađuje zakonito, pošteno i transparentno.
Obrađuju se samo primjereni i relevantni osobni podatci, i to isključivo u posebne, izričite i zakonite svrhe te se dalje ne obrađuju na način koji nije u skladu s tim svrhama.
Osobni podatci koje Gimnazija obrađuje jesu točni te se po potrebi ažuriraju. Osobni podatci koji nisu točni bez odlaganja se brišu ili ispravljaju.
Gimnazija Marul osobne podatke obrađuje isključivo na način kojim se osigurava odgovarajuća sigurnost osobnih podataka, uključujući zaštitu od neovlaštene ili nezakonite obrade te od slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja primjenom odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera.
Vaše podatke štitimo:
– implementacijom pseudonimizacije baze podatka kad god je to moguće,
– korištenjem sigurnih metoda prilikom obrade Vaših osobnih podatka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa. primjenom suvremenih metoda zaštite i kontrole pristupa podatkovnim resursima koji sadrže osobne podatke,
– kontinuiranim nadzorom nad svim resursima koji se koriste za obradu osobnih podatka.
Sve podatke štitimo u skladu sa Općom uredbom o zaštiti osobnih podatka i Zakonom od provedbi opće uredbe o zaštiti podatka (NN 42/2018.)
Gimnazija Marul osobne podatke čuva samo onoliko dugo koliko je potrebno u svrhe radi kojih se osobni podatci obrađuju. Iznimno, osobni podatci mogu se pohraniti i na dulja razdoblja, ali samo ako će se oni obrađivati isključivo u svrhe arhiviranja u javnom interesu, u svrhe znanstvenog ili povijesnog istraživanja ili u statističke svrhe.

Službenik za zaštitu osobnih podataka
kontakt: vodnikova@vodnikova.hr
tel. 01 4877-800