Privatna Gimnazija Marul, Vodnikova 12, 10000 Zagreb
Tel: 01 / 4877-800   Fax: 01 / 4877-808   Mob: 095 4877 235
E-mail: vjavor@gimnazijamarul.hr

Razred sportaša

 

Poštovani roditelji,

Vaše dijete ubrzo završava osmi razred i vjerojatno je vaša najveća briga njegov upis u gimnaziju koja najbolje odgovara njegovim sposobnostima i potrebama.
Stoga dopustite da Vam ukratko predstavimo Privatnu Gimnaziju Marul.
Gimnaziju Marul osnovao je Centar za strane jezike, poznatiji kao Vodnikova.
Gimnazija provodi obrazovanje po propisanom nastavnom planu i programu za opću i jezičnu gimnaziju.
Obrazovni programi u Gimnaziji Marul uključuju kvalitetnu realizaciju propisanog nastavnog plana i programa. U nastavi se koristi suvremena informatička tehnologija.
Nastavu izvode vrsni i iskusni profesori, koji svoj rad temelje na individualnom pristupu svakom učeniku. Nastava se izvodi u malim, potpuno opremljenim razredima, u centru grada.

Za vašu djecu, učenike koji se intenzivno bave sportom, možemo organizirati izvođenje nastave u međuturnusu, i to od 10 do 16 sati.

Nudimo i svakodnevnu organiziranu pomoć u učenju uz stalni mentorski nadzor.
Također postoji mogućnost organiziranja svakodnevnog toplog obroka – ručka za učenike. Kao dodatnu pogodnost, pružamo mogućnost besplatnog učenja trećeg stranog jezika (po izboru: francuski, talijanski, španjolski) u ustanovi Svijet jezika s mogućnošću dobivanja priznate svjedodžbe prema CEF-u.

Od izborne nastave učenici se mogu opredijeliti za vjeronauk ili etiku.

Također nudimo razne slobodne aktivnosti, terensku nastavu i izlete.

Važno je napomenuti da zbog smanjenja opterećenosti učenika, nastavu izvodimo u tzv. blokovima, što znači da u određenim razdobljima učenici imaju smanjen broj nastavnih predmeta, ali povećan broj nastavnih sati za one predmete koji se u danom bloku u određenom razdoblju izvode. Tijekom cijele školske godine izvodimo nastavu hrvatskoga, stranih jezika i latinskoga jezika, matematike, informatike te tjelesne i zdravstvene kulture, dok su ostali predmeti raspoređeni u prvom ili drugom polugodištu.

Školarina po učeniku iznosi 29.500,00 kn plativo u 10 obroka. U jednom razredu može biti najmanje 15 učenika, a kod određivanja najvećeg broja učenika polazimo prvenstveno od činjenice da bismo u svakom trenutku željeli zadržati visoku kvalitetu izvođenja nastave i individualni pristup svakom djetetu.

Više informacija možete dobiti ukoliko nam se javite i dogovorit ćemo sastanak u terminu kad vam to odgovara.

 

Veronika Javor, prof.
ravnateljica
tel. 095/4877-235
tel. 01/4877-800/806

Designed & Developed by ThemeXpert