Privatna Gimnazija Marul, Vodnikova 12, 10000 Zagreb
Tel: 01 / 4877-800   Fax: 01 / 4877-808   Mob: 095 4877 235
E-mail: vjavor@gimnazijamarul.hr

Riječ ravnateljice

 

Gimnazija Marul, koju je osnovao Centar za strane jezike poznatiji kao Vodnikova, počela je s radom prve generacije učenika.

Riječ je o gimnaziji koja je za svoj rad dobila dopusnicu ministarstva MZOS-a i koja provodi nastavni plan i program za opću gimnaziju.

Profesorski tim Gimnazije Marul čine vrsni i iskusni predavači, autori brojnih udžbenika odobrenih od strane MZOS-a, mentori studentima fakulteta Zagrebačkog sveučilišta, članovi povjerenstva za  polaganje stručnih ispita, članovi Stručnih radnih skupina za sastavljanje tekstova državne mature i predavači u međunarodnom IB programu.

Osim svog profesorskog angažmana, profesori su maksimalno angažirani na brojnim izvannastavnim aktivnostima te svojim idejama i projektima čine školu mjestom poželjnim za boravak i učenje.

Specifičnost rada škole temelji se individualiziranom pristupu svakom učeniku ovisno o njegovim mogućnostima i afinitetima.

Cilj nam je kvalitetno i sveobuhvatno obrazovanje mladog čovjeka uz potpuno poštovanje njegove osobnosti, angažiranje njegovog potencijala, razvijanje kompetencija i sticanje trajnog znanja koje će mu osigurati ne samo upis na željeni fakultet nego i široko opće obrazovanje te senzibiliziranost za kulturne i umjetničke vrijednosti.

Učenici ove gimnazije pohađaju nastavu u malim razredima smještenim u obnovljenim i informatički opremljenim prostorijama u centru grada. Organizacija nastave temelji se na cjelodnevnom boravku od 8 do 16 sati gdje se učenicima nudi svakodnevna pomoć pri učenju i stalni mentorski nadzor. Osim brojnih izvanškolskih aktivnosti, učenicima su omogućeni susreti i druženja s poznatim stručnjacima iz raznih područja djelatnosti te posjeti kazalištima, predstavama i izložbama.

Za sva dodatna pitanja vezana za Školu, programe, načinu rada i upise, slobodno me nazovite na tel. 014877 800 ili 0954877235 ili mi pošaljite e-mail na vjavor@gimnazijamarul.hr

Veronika Javor, prof.
ravnateljica

Designed & Developed by ThemeXpert