Gimnazija Marul

Osnivač Gimnazije Marul
CENTAR ZA STRANE JEZIKE
VODNIKOVA®, ZAGREB

Mišljenja roditelja

„Moj Josip s veseljem ide u školu. Raduje se svakom danu. Profesori su izvrsni, stručni, uvažavaju sve njegove mane i vrline. Iz njega izvlače najbolje. Svakom bih učeniku preporučila takav odnos. Dobro je da su predmeti podijeljeni po polugodištima. To bi mogao biti model za naše škole.“
Zdravka Puljiz, dipl. pedagog


„Mali broj učenika u razredu i plaćanje znanja a ne ocjena moji su prvi uvjeti za upis u Gimnaziju Marul i u tom pogledu moja očekivanja su se ispunila. Ako tome dodamo stručnu i mentorsku podršku profesora, bolji i kvalitetniji način rada onda sa sigurnošću mogu tvrditi da moje dijete dobiva bolje obrazovanje nego što ga je dobivao u javnoj školi. Tome pridonose i stalni kontakti s roditeljima čiji se prijedlozi i sugestije rado prihvaćaju, a sve u svrhu što boljeg i kvalitetnijeg obrazovanja naše djece.
Korisna putovanja, koncerti, kazališne predstave i sl. sastavni su dio nastavnog programa pa iz toga vidimo da se radi i na kulturnoj naobrazbi koja je jako bitna u razvoju mladih. A čitav ovaj orkestar ovako uspješno funkcionira pod dirigentskom palicom ravnateljice prof.Javor, izuzetno susretljive i stalno dostupne i za roditelje i učenike.
Kada bih opet birala izabrala bih Gimnaziju 
Marul.“
Jadranka Čretni


„Ravnateljica škole gospođa Javor svojim dugogodišnjim radom u školstvu pravi je primjer managera koji upravlja i vodi brigu o djeci koja pohađaju Gimnaziju Marul. Gospođa Javor susretljiva je osoba s kojom se može razgovarati o svim problemima naše djece. Škola je moderno uređena sa svom potrebnom infrastrukturom i statutom škole.
S profesorima škole može se razgovarati i dogovarati o terminima ispitivanja učenika... Profesori škole u službi su učenika i roditelja, uvijek na pomoći.
Privatna Gimnazija Marul postavljena je po principu da učenicima pruža adekvatne informacije prilikom prezentacije gradiva od strane profesora. Ako ste u financijskoj mogućnosti i želite dobro obrazovanje za svoje dijete, upišite ga u Gimnaziju Marul i nećete zažaliti.
Ne tražite dalje jer je to prava gimnazija za vaše dijete.“
Renato Danijelo Kobeščak

Naši učenici o Gimnaziji Marul

"Pobijedila sam strah od odgovaranja. Razredi su manji, a profesori su uvijek spremni pomoći ako nešto ne razumijem. Poboljšala sam svoje rezultate iz kemije i geografije."

Dora Blaić

Kontaktirajte nas

Gimnazija Marul
Vodnikova 12
10000 Zagreb

Tel: 01 / 4877-800
Fax: 01 / 4877-808
Mob: 091 4877 235
E-mail: vjavor@gimnazijamarul.hr